olga_den_f (olga_den_f) wrote,
olga_den_f
olga_den_f

М'ясо ніжне, соковите ... То чому така смакота, небезпечна для людини ?

*
М'ясо, то звичайно смачно. Хіба ж може бути не смачною куричка, запечена у духовці. Рум'яна скориночка, приємного помаранчево-коричневого кольору, хрумка. А м'ясо ніжне, соковите. Коли вона смажиться, то аромат неймовірний, а коли вже готова то смак такий що їв би і їв ...

От тільки така смакота, м'яко кажучи, не зовсім безпечна для людини.

Раніше ж як було ? Куричка навесні нанесе певну кількість яєць, потім починає квоктати, і квокаючи сідає на них, гріє їх своїм теплом 21 день, і з них вилуплюються жовтенькі і рябенькі пушнастики - курчатка. Потім курка-квочка "няньче" тих пушнастиків, водить їх, спочатку по двору, потім по всіх чагарниках, які тільки знайде, гребеться як навіжена, виколупує їм різних черв'яків і комах, привчає їх до здорової їжі. Потім вони підростають, починають гребтися скріз сами, добуваючи різну курячу смакоту. Бігають у пошуках де б погребтися, та так, що мама-квочка вже за ними ледь встигає ;)))

Так десь через півтора місяці, квочка перестає за ними бігати, і стає просто куркою, а курчата стають самостійними, не дивлячись на те що їм ще рости і рости. Їдять вони природну властиву для них їжу, і ростуть вони природно, аж до середини осені.

Зараз же картина зовсім інша. Яйця в більшості люди закладають в інкубатор, коли курчата з'являються на світ, їх з перших днів починають напувати різними препаратами щоб вони не хворіли. Препарати в основному антибіотики. Паралельно з антибіотиками, їм додають до харчів стимулятори росту, щоб скоротити їхній природний період зростання вдвічі. Якщо цього не робити, то птахівництво буде не вигідне для фермерів. Курчата швидко ростуть, а препарати які бережуть їх від хвороб і допомогаю їм швидко рости, накопичуються в їхньому організмі.

Коли їх пускають на м'ясо, то препарати нікуди не діваються, і люди з'їдають їх разом з м'ясом. От тільки курей препарати свого часу від хвороб берегли, а у людей - навпаки викликають хвороби. Стимулятори росту, також роблять свою справу, у одних людей викликають ожиріння, а у інших стимулююсть ріст пухлин.

Базарна домашня куриця також у більшості не є безнечною. Тому що у наші часи, ті люди, які вирощують курей на продаж м'яса, купують комбіновані корми, такі ж, які використовують фермерери, з тими ж стимуляторами росту, а також дають курям антибіотики, щоб кури не подохли раніше ніж їх можна буде пускати на м'ясо.

Беспечними є лише кури, яких люди вирощують виключно для своєї сім'ї, і годують їх природною їжею.



https://olga-den-7.dreamwidth.org/143980.html

Tags: Здоров'я: Шкода їжі, Обережно !
Subscribe

Recent Posts from This Journal

promo olga_den_f march 19, 2016 17:35 7
Buy for 50 tokens
​* ( Розповідь жінки буде написана мовою - оригіналом, тобто суржиком Луганської області. ) Мені треба було проконсультуватися у лікаря, і дали мені направлення у обласну лікарню. Я підійшла до кабінету в якому йшов прийом. Біля кабінету сиділи на стільцях і стояли люди, я зайняла чергу. Раптом…
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments