Вчора пекла. Нам сподобався. ;)

Фото: olga_den_f
Приготування швидкого пирога з капустою:
1. Розтераємо 1 яйце з дрібкою солі, додаємо пів чайної ложки негашеної соди, додаємо 140 грамів вівсяного борошна, або подрібненої до стану муки вівсянки. Перемішуемо а потім поступово, потрішку додаємо склянку кефіру не перестаючи перемішувати, доти, доки отримаємо рідке тісто.
2. Тісто відставляємо у сторону для визрівання.
Починаємо робити начинку.
3. Беремо велику сковорідку, наливаемо 3-5 столових ложок олії ( хто яку любить ).
4. Беремо пару цибулин, середнього розміру, чистимо, дрібно нарізаємо і підсмажуємо у сковрідці з олією.
5. Капусту, приблизно 500 грамів, дрібно кришимо і додаємо до підсмаженої цибулі. Тушкуємо помішуючи на середньому вогні, якщо соку капусти не достатньо і вона починає підгоряти, додаємо трохи води і тушкуємо до готовності вже на слабкому вогні. Якщо соку достатньо то вода не потрібна. Сіль, перець, зелень, додаємо за смаком. Наприкінці тушкування поливаємо капусту збитим яйцем і меремішуємо.
6. Змащуємо деко олією. Вливаємо меншу частину тіста та рівномірно розкладаємо начинку.
7. Зверху на капусту виливаємо решту тіста.
8. Випікаємо в духовці 40 хвилин при температурі 190 С.
9. Пиріг готовий. Подавати на стіл можна і теплим, і холодним.
Journal information