olga_den_f (olga_den_f) wrote,
olga_den_f
olga_den_f

Поради для догляду за підшлунковою залозою.

*
Поради для догляду за підшлунковою залозою

1. Хрестоцвітий овоч: дивовижний ефект!



Вживання броколі, так само як і брюссельської капусти, цвітної капусти, чи звичайної, захищає вашу підшлункову від виникнення пухлин. Отож, не вагайтесь включати ці овочі у свій раціон. Рекомендуємо вживати по одній тарілці парової броколі двічі на тиждень, і можете бути впевнені, що ваша підшлункова буде захищеною. Однак, треба пам'ятати, якщо у вас проблеми із щитовидною залозою, вживати хрестоцвіті овочі не рекомендовано.

2. Бажано навчітися виводити токсини з підшлункової.

Підшлункова залоза несе відповідальність за синтез істотних ферментів, які покращують обміну речовин. Але будьте обережні, якщо ваша підшлункова уражена, або наповнена токсинами внаслідок нездорового харчування, ви почнете відчувати зміни у гормональному стані (гормональний дисбаланс), який може стати причиною діабету, для прикладу. Щоб зберегти здоров’я підшлункової залози, її слід час від часу очищувати. Але яким способом?

Все дуже легко. Впродовж 10-ти днів вживайте по 10-ть склянок рідини в день, включно з соками та напоями, які рекомендовано для здоров’я підшлункової. Їхній перелік трохи згодом. Вживання рідини допоможе відновити організм і очистити підшлункову залозу.

Також дуже важливо щоб у ваш раціон входила їжа багата на антиоксиданти, іншими словами, це можуть бути такі фрукти як апельсини, ківі, манго, полуниця ... Вживання цих фруктів сприятиме очищенню підшлункової залози і сприятиме її зміцненню.

3. Соки для зміцнення підшлункової залози

Вживання соків регулює роботу підшлункової залози і сприяє її нормальному функціонуванню. Варто наголосити, що овочеві соки дуже корисні після обіду або під час прийому їжі, а фруктові краще вживати зранку. Але пам’ятайте: їх слід вживати на порожній шлунок і впродовж півгодини більше нічого не пити. І основне, ніколи не додавайте цукор!

Суміш з капусти, соку моркви, селери.

* Склянка брюсельських капустинок (парових);
* Склянка морквяного соку;
* Пів склянки води;
* Черешки селери;

Покладіть усі інгредієнти у блендер, добре змішайте, а тоді вилийте в посудину. Все просто!

Артишок та сік Алое Вера

* Склянку соку Алое Вера (серединка плоду, де найбільше желатину);
* Серце артишока (приготоване заздалегідь);
* Сік половинки лимона;
* Пів склянки гарячої води.

Покладіть інгредієнти у блендер і змішайте до однорідної маси. Має вийти теплий сік густої консистенції. Але це чудовий спосіб вилікувати вашу підшлункову залозу. Напій можна вживати під час обіду.

Папайя і лляний сік

* Великий шматок папайї;
* Столова ложка порошку з насіння льону;
* Півсклянки води;
* Три мигдалі.

Напій з цих інгредієнтів найкраще вживати зранку. Спосіб приготування дуже простий: вам всього лиш необхідно змішати усі інгредієнти у блендері з додаванням пів склянки води. Вживайте в невеликій кількості кожного ранку і ви не тільки отримаєте поживні речовини для початку вдалого дня, але й збережете здоров’я вашої підшлункової залози. Насолоджуйтесь!

https:/olga-den-7.dreamwidth.org/236083.html

Tags: Підшлункова залоза
Subscribe

Recent Posts from This Journal

promo olga_den_f march 19, 2016 17:35 10
Buy for 50 tokens
​* ( Розповідь жінки буде написана мовою - оригіналом, тобто суржиком Луганської області. ) Мені треба було проконсультуватися у лікаря, і дали мені направлення у обласну лікарню. Я підійшла до кабінету в якому йшов прийом. Біля кабінету сиділи на стільцях і стояли люди, я зайняла чергу. Раптом…
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments