© Отож нарвала я вишень. Помила їх і заходилася кісточки вибивати. Проколупалася з тими кісточками більше двох годин. Потім засипала вишні цукром і залишила на ніч.
Вранці довела ті вишні до кипіння і вимкнула. Дала їм вихолонути, і знову довела до кипіння. Покипіли хвилин 5-ть, і - у стерильні банки.
То будуть вишні у власному соку з цукром для Різдва. На Різдв’яні свята я додаю їх у Кутю, замість родзинок.
Родзинки, то також добре діло, але вишні, то своє, рідне.;))) Якби не Різдво, то я б може ті вишні і не рвала, а так нарвала і зробила Різдв’яні вишні.;)
Та й до чаю вони добре смакують. ;)))
Crossposts: https://olga-den-f.dreamwidth.org/238996.html
Journal information