Чи знали ви, що при пониженій кислотності печія буває, навіть частіше, ніж при підвищеній? Що ж з того, що є під рукою допоможе в такій ситуації?
Чорна смородина
Розділіть склянку смородинового соку на три прийоми в день. Перед кожним основним прийомом їжі випивайте третину склянки.
Яблуко
Потріть його на тертці і вживайте за 15-20 хв до їжі. Воно добре лікує шлунок, підвищуючи кислотність.
Капуста
Вживайте сік з капусти по півсклянки двічі на день. Він тонізує шлунок та нормалізує кислотність.
Цибуля
Потріть цибулю, вичавіть з неї сік. Вживайте по 1 ч. л. ложці соку за 15— 20 хв до їжі. Дітям до такого соку додавайте мед.
Алое травовидне
Протягом декількох годин потримайте листок алое в холодильнику, потім відріжте від нього шматок та пожуйте. Його гіркоти усунуть запалення і печія зникне.
Наталя Земна
https:/olga-den-7.dreamwidth.org/287022.h
Journal information