Якщо вас турбують : часта гіркота в роті з ранку і після їжі, часті запори, прищі, почервоніння і запалення в області скронь, тривалі головні болі, а також неприємні відчуття в правому плечі й колінних суглобах, болючість при натисканні на праве підребер’я — підтримайте свою печінку.
Інгредієнти:
* Сік 2 лимонів.
* Сік 2 апельсинів.
* 1 грейпфрут / грейпфрутовий сік.
* Жменя свіжого листя м’яти. Можна сушеного.
* 1 літр води.
* Мед.
* Цедра лимона.
Приготування:
Додайте листя м’яти до гарячої води та варіть 5 хвилин. Зніміть з вогню та дайте охолонути. Потім додайте цитрусові соки лимона, апельсина і грейпфрута разом з тертою цедрою лимона. В кінці — чистий бджолиний мед, все добре перемішайте та пийте.
Найкраще цей напій вживати вранці.

Crossposts: https://olga-den-f.dreamwidth.org/426967.html
Journal information