olga_den_f (olga_den_f) wrote,
olga_den_f
olga_den_f

Лікувальні властивості насіння кропу.

*


Підвищений тиск прийде в норму, зникнуть запори, болі в шлунку і сечовому міхурі, пройде нетримання сечі і калу, якщо в заварювальний чайник насипати столову ложку з гіркою насіння кропу і залити їх півлітрами окропу. Накрити чайничок серветкою або укутати рушником на 40 хвилин, щоб насіння добре запарились і віддало всі цінні речовини у воду.

Отримані ліки треба наливати з носика чайника в чашечку у кількості на 3 ковтки. Пити потрібно часто – не менше семи разів у день, а краще 10. Обов'язково пити під час їжі, і між прийомами їжі, але не на голодний шлунок, і не після солідної трапези.

Курс лікування – тиждень, потім настій можна вживати періодично, скажімо, 2-3 дні кожен місяць, для профілактики.

Крім зазначеного ефекту, такий настій насіння кропу відмінно лікує кашель, бронхіт, хвороби горла, а також позбавляє від безсоння.

Crossposts: https://olga-den-f.dreamwidth.org/455582.html

Tags: Корисні властивості рослин
Subscribe

Recent Posts from This Journal

  • © Пилова буря.

    * © Вчора (12 квітня) у нас була пилова буря. Світа Божого не видно було за пилюкою. Поля пересохші і сильний вітер змітав верхній шар ґрунту і…

  • © То пережитки давнини ...

    * Тарас Шевченко : - Село! І серце одпочине: Село у нашій Україні — Неначе писанка, село. Зеленим гаєм поросло. Цвітуть сади, біліють хати, А на горі…

  • © Проліски.

    * © Цвітіння триває. ;) Фото: olga_den_f Фото: olga_den_f

promo olga_den_f march 19, 2016 17:35 13
Buy for 200 tokens
​* ( Розповідь жінки буде написана мовою - оригіналом, тобто суржиком Луганської області. ) Мені треба було проконсультуватися у лікаря, і дали мені направлення у обласну лікарню. Я підійшла до кабінету в якому йшов прийом. Біля кабінету сиділи на стільцях і стояли люди, я зайняла чергу. Раптом…
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 5 comments