
Інгредієнти :
* Капуста - 1 кілограм
* Цибуля - 1 штука
* Часник - 3-4 зубчики
* Борошно - 120 грам
* Крупа манна - 80 грам
* Кріп - за смаком
* Петрушка - за смаком
* Сухарі панірувальні - за смаком
* Сіль - за смаком
* Перець - за смаком
Спосіб приготування :
Капусту розрізати на 3-4 частини, покласти в киплячу підсолену воду і варити 10-15 хвилин до м'якості. Воду злити, капусту дрібно нарізати або подрібнити в блендері (можна пропустити через м'ясорубку). Віджати, щоб видалити вологу.
Цибулю і часник дрібно нарізати, додати до капусти. Зелень промити, обсушити, дрібно нарізати і теж додати до капусти. Приправити, додати манку і борошно. Перемішати і залишити на 5 хвилин.
З отриманої маси сформувати котлети, обваляти в сухарях, або у борошні, і обсмажити на олії.
Смачного !
Journal information