Яке ж то свято без домашнього пундика ? Швидко, смачно і з простих інгедієнтів. ;))
Якщо взяти сир низької жирності – то таку запіканку можна їсти й тим, хто намагається схуднути.
Інгредієнти для приготування сирно-яблучної запіканки
* Сир – 500 г
* Яйця – 4 штуки
* Борошно, краще цільнозернове (можна вівсяне ) – 4 ст.л.
* Цукор (можна і цукрозамінник) – 3 ст.л.
* Ванілін – щіпка
* Яблука – 2 великі штуки
* Кориця
Рецепт приготування сирно-яблучної запіканки
Збиваємо яйця з цукром та ваніліном. Поступово додаємо сир та борошно. Збиваємо до однорідної маси.
Одне яблуко нарізуємо невеличкими кубиками, змішуємо з корицею і викладаємо у змащену форму. Заливаємо яблуко сирною масою. Друге яблуко ріжемо дрібненькими дольками і гарно викладаємо на сирну запіканку, зверху посипаємо корицею.
Ставимо нашу запіканку в розігріту до 200 градусів духовку на 30-35 хвилин. Виймаємо і даємо повністю охолодитися і вже тоді виймаємо з форми та подаємо на стіл.
Смачного!
Journal information